Moving Monday: Huis verkocht!

Een half jaar geleden plaatste ik mijn laatste artikel, een hele tijd was het stil op de site. Maar nu ben ik weer terug! En inmiddels hebben wij ons huis verkocht. Ik vertel je over hoe de verkoop van ons huis en of we al een nieuw huis hebben gevonden. Ik praat je helemaal bij.

schermafbeelding-2016-09-25-om-20-35-32

Begin oktober schreef ik een artikel over wanneer je weet dat je vaste klant bent bij de bouwmarkt. Daarna werd het stil. Ik was gemotiveerd om ons huis te verkopen en daar waren we ook erg druk mee. Gelukkig kregen we al vrij snel een mail van de makelaar voor een bezichtiging maar zo ver is het nooit gekomen…

We kregen half november dus een mail over een bezichtiging, aangezien wij ons huis verkochten via Makelaarsland moesten wij de bezichtiging zelf doen. We probeerden contact te krijgen met de potentiële koper. Na 2 weken hadden we nog steeds geen afspraak ingepland maar ineens was daar die mail!

‘ Ik hoef geen bezichtiging in te plannen, ik ken de buurt. Ik wil een bod doen op je huis, laat maar weten wat je van mijn bod vindt.’

Robin vond dit enigszins raar en dat was het eigenlijk ook wel. Het was behoorlijk surreal maar ik zei ook: ‘ We hebben nu niets, als we het niet proberen, hebben we ook niets. Laten we de sprong wagen.’ En dus reageerden wij op het bod met een tegenbod. Na een paar dagen kregen wij het eindbod van de koper en gingen wij akkoord. Zonder dat de beste man ooit ons huis had gezien, bood hij op ons huis de taxatiewaarde. Wij waren dolblij. Een restschuld hadden we sowieso en de prijs die we kregen waren we erg blij mee. Binnen 3 maanden was ons huis verkocht, nu op zoek naar een nieuw huis!

Nadat wij een bod hadden gekregen op ons huis, gingen wij zelf huizen bezichtigen. 20 huizen hebben we bezocht en met nog 2 maanden op de teller tot wij ons huis moeten verlaten, begint de tijd behoorlijk te tikken…. Ik hou jullie op de hoogte, nu echt!

Hoe lang heb jij moeten zoeken voor je droomhuis? En hoeveel kijkers hebben jullie gehad voordat je huis verkocht was? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.