Moving Monday: 6x vaste klant bij de bouwmarkt

Zoals je al eerder kon lezen, zijn we bezig het huis op te knappen voor de verkoop. Het huis staat natuurlijk al te koop maar we zijn nog steeds bezig de laatste puntjes op de I te zetten. Want als je ook allebei 40 uur werkt per week, heb je niet altijd tijd (of zin) om in je vrije tijd te gaan klussen. Afgelopen weekend was ik weer eens bij de bouwmarkt, het was weer tijd voor een likje verf en daar had ik nog wat voor nodig!schermafbeelding-2016-09-25-om-20-46-02

En als ze dan bij de bouwmarkt je gezicht herkennen, dan weet je dat je er toch wel heel vaak komt. Daarom heb ik 6 redenen verzameld waaraan je merkt dat je vaste klant bent bij de bouwmarkt!

Je weet dat je vast klant bent bij de bouwmarkt als:
– Ze weten dat je je huidige huis aan het opknappen bent voor de verkoop.
– Ze weten welke kleur verf je gebruikt en welk merk.
– Ze vragen of je nog je tegoedbon van vorige week wilt inleveren.
– Ze vragen of je tevreden was over de nieuwe roller.
– Wanneer je een dag later terugkomt voor decoupeerzaagjes, terwijl je de dag ervoor het apparaat hebt gekocht, vragen ze of de zaagjes er toch niet bij zaten, aangezien je er gisteren ook al was.
– Als ze niet meer vragen OF je een klantenkaart hebt, maar gewoon wachten tot je hem pakt.

Gelukkig kan iedereen er om lachen! Toevallig kwam ik gisteren een oud klasgenootje tegen bij de bouwmarkt. Ze stond achter mij bij de kassa en vertelde dat zij ook hun huisje aan het opknappen zijn voor de verkoop. Het komt dus vaker voor, wij zijn zo gek nog niet!

Dat wordt trouwens nog wat, als we een nieuw huis hebben, dan komen we natuurlijk nog vaker bij de bouwmarkt de eerste periode. Dat zal wel een andere vestiging zijn, als het goed is, maar dat zien we tegen die tijd wel weer.

Ben jij wel eens ergens zo vaak geweest dat ze wisten wie je was? Je favoriete kledingwinkel, de ijssalon, koffietentje of restaurant? Vertel het in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Moving Monday: 6x vaste klant bij de bouwmarkt

  1. Hihi heel erg herkenbaar. Ik kom ook altijd bij dezelfde bouwmarkt en ik ken iedereen bij naam (en zij mij ook). :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.