Mijn dag in beautyproducten

Hoi!

Vandaag laat ik je zien hoe mijn dag eruit ziet in beautyproducten. Kijk je mee?

DSC_0118

‘s Ochtends scrub ik mijn gezicht onder de douche met de Diep Reinigende Scrub van Etos en de Diep Reinigende Gel van Etos. Als douchegel gebruik ik graag zeepvrije gel, dit keer is dat de baby wasgel van Kruidvat.
DSC_0119

Ik poets mijn tanden met Sensodyne Rapid, vanwege mijn gevoelige tandhalzen.

DSC_0120

Als dagcrème gebruik ik nog steeds de NIVEA Sensitive dagcrème. Deze is lekker vet. Mijn deodorant is een compressed versie van de Rexona Biorythm Ultra Dry.

DSC_0121

Mijn favoriete parfum van dit moment: Armani Code Ultimate Femme!

DSC_0125

Mijn make-up basis is de Benefit POREfessional, deze zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar zijn. De Max Factor Face Finity foundation, MAC Prep+Prime Transparent Powder Pressed (hier zweer ik bij, mijn favoriete poeder ever!), concealer van Catrice en bronzer van Etos. De laatste twee zijn lekker budget maar zeer goed van kwaliteit!

DSC_0122

Als oogschaduw basis gebruik ik Etos huismerk (klik hier voor de review). Voor mijn ooglook gebruik ik graag een palette van W7, in dit geval de Lightly Toasted, een dupe  van Urban Decay’s Naked 1. Ik breng een eyeliner aan met de oogschaduw mouse van HEMA en mijn mascara in de Masterpiece MAX van Max Factor.

DSC_0126

Aangezien mijn haar erg droog is en pluizig kan zijn, gebruik ik graag de Andrélon Keratine Repair. Naast dat deze zorgt voor een mooie glans en minder pluizig haar, ruikt hij ontzettend lekker!

DSC_0128

‘s Avonds lak ik mijn nagels met de Rimmel Salon Pro Kate Collection in de kleur Soul Session.

DSC_0132
DSC_0133

Ik haal mijn make-up af met de NIVEA Sensitive reinigingsmelk en micellair water. Daarna breng ik de NIVEA Sensitive nachtcrème aan.

DSC_0135Voor de verzorging van mijn droge huid op mijn benen gebruik ik graag bodycreams van Rituals. Dit is een limited edition van vorig jaar. De Lotus Shimmer, hij laat kleine glitters achter op je huid.

Dat was het! Deze week zal ik ook tips geven voor de zomer! Want na afgelopen weekend zit het zomerse weer er goed in! Als het erg warm is, vind ik het niet fijn om super veel make-up te dragen. Dus stay tuned!!

Wat zijn jouw favoriete producten die in je dagelijkse routine terug komen? 

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Mijn dag in beautyproducten

  1. Hoi Raisa,

    Leuk blog!
    Ik gebruik dezelfde foundation (max factor). Al zeker 10 jaar, echt een topper!
    Verder een echt goede scrub voor het gezicht is de Exfoliating scrub van Clinique (is wel voor een vettere huid). Superfris door de menthol erin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.