LOTD: Eerste Kerstdag

thumb_DSC_0585_1024Voor eerste kerstdag heb ik dit jaar een rustige kerstlook. Ik laat jullie zien welke producten ik heb gebruikt om deze look te creëeren en ik laat jullie mijn outfit zien!

thumb_DSC_0584_1024

thumb_DSC_0558_1024thumb_DSC_0564_1024

Voor de make-up heb ik gekozen voor een simpele ooglook. Als basis gebruikte ik Etos oogschaduwprimer, zodat mijn make-up de hele dag goed blijft zitten. Ik gebruikte de dupe van Urban Decay Naked Palette: W7 Lightly Toasted.Ik gebruikte een champagne/gouden kleur op het bewegende ooglid, deze bracht ik ook aan onder mijn oog. Op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek gebruikte ik een warme matte crème kleurige oogschaduw uit het Catrice Chocolate Nudes palette.

Op mijn wangen heb ik de cream puff blush van Max Factor in de kleur  Lovely Pink. De lippenstift die ik op heb is de l’Oréal Color Riche matte in de kleur Mon Joules. Ik ben ontzettend blij met deze lipstick, ik hoef hem bijna niet bij te werken, zelfs met eten blijft hij goed zitten, ideaal voor het kerstdiner!
Voor de basis van mijn look gebruikte ik:
Max Factor CC cream in de kleur Fair
– Etos vloeibare concealer in 001
– MAC Prep+prime transparent powder pressed
– Catrice eyebrow kit
– Etos volume mascara

thumb_DSC_0571_1024Mijn haar heb ik heel simpel naar achter gedaan en vastgezet met een mooie speld met kleine steentjes. thumb_DSC_0591_1024

Tijd om om te kleden! De blouse is van Vero Moda en kocht ik een paar weken geleden in de sale! Het rokje is Vanilia afgelopen zomer, door de goud/groenen kleur vind ik hem erg chique en geschikt voor feestelijke gelegenheden! De panty is van Hema en de taupe-kleurige suede sleehakken zijn van een paar jaar terug van Sacha.thumb_DSC_0594_1024

Dit was mijn kerstlook voor eerste kerstdag, ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Kleed jij je ook mooi aan met kerst en doe je iets bijzonders met je make-up? Ik vind het leuk om te lezen hoe jullie de kerst door gaan brengen en wat je met outfit gaat doen!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “LOTD: Eerste Kerstdag

  1. Wat een mooie look. Deze kleuren staan je goed. Bij ons is het ook traditie om je extra netjes aan te kleden tijdens de kerst. Dit jaar heb ik een zwarte pailletten rok met een rode blouse en dan een zwarte panty en zwarte enkellaarsjes. De kids krijgen ook een feestelijke outfit aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.