Lang Leve de Zomerswap

Al langere tijd zag ik op Instagram foto’s voorbij komen met leuke postpakketten onder de naam ‘ Instaswap’. Na wat gezocht te hebben, kwam ik erachter wat het in hield. Dat leek me leuk om ook een keer te doen! Steeds was ik te laat, maar met de ‘Lang leve de zomerswap’ had ik geluk. Ik schreef me in en kreeg een swapmaatje toegewezen. Vandaag laat ik zien wat ik voor haar heb.

thumb_DSC_0092_1024

Ik zal eerst even uitleggen wat een Instaswap is. Instaswap is een project dat gestart wordt door iemand op Instagram waarbij het de bedoeling is dat je een leuk pakketje voor iemand samenstelt die je niet kent. Vaak wordt er een thema aan gekoppeld waar de cadeautjes dan iets mee te maken kunnen hebben. Verder kan je zelf veel van de presentjes maken en kleine dingetjes kopen. Maar het is vooral ook wel gericht op DIY, interieur, in ieder geval, dat valt mij heel erg op aan de pakketjes. Wanneer je mee wilt doen met een Instaswap moet je je profiel op openbaar zetten, zodat je swapmaatje je stiekem kan bekijken. Je maakt moodboards  op je account, waardoor je inspiratie op kan doen voor de cadeautjes.

Ik kreeg ook een swapmaatje toegewezen en via Pinterest kon ik haar beter ‘leren kennen’. Aan het begin vond ik het lastig, wat moest ik maken/kopen. Ik ben zelf niet super creatief en al helemaal niet met handlettering, haken, naaien of schilderen. Dus dat werd nog wat! Uiteindelijk kreeg ik inspiratie en heb ik een leuke (al zeg ik het zelf) pakketje samen weten te stellen.

thumb_DSC_0090_1024Ik maakte zelf 4 kaarten met quotes erop, een sleutelhanger, een kleine poster in een fotolijstje en verder maakte ik een DIY pakketje om zelf aan handlettering te doen en kocht ik een aantal knutselspulletjes zoals washitape, ponsjes, stempels en grappige punaises. Ook had ze aangegeven leuke servetjes te kunnen waarderen, dus ook een pak zomerse servetjes mocht niet ontbreken! (Het schattige kaartje ‘go where your dreams take you’ kreeg ik bij mijn bestelling bij deze webshop.)

thumb_DSC_0091_1024Ik pakte elk cadeautje apart in, het ziet er gezellig uit. Ik hoop dat mijn swapmaatje het leuk vindt en zie haar reactie graag tegemoet!

thumb_DSC_0095_1024
thumb_DSC_0094_1024Onder het motto ‘echte post is veel leuker’ pak je het pakketje ook leuk in, zodat de ontvanger een echt cadeau krijgt.

Vandaag gaan de pakketjes op de post, ik ben heeel erg benieuwd wat voor pakketje ik krijg. Dat ga ik uiteraard met jullie delen!

Heb jij weleens mee gedaan met een Instaswap of lijkt het je leuk? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,
Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Lang Leve de Zomerswap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.