Kerstcadeautjes #2

Hoi!

Vorige week vertelde ik dat ik al in de zomer begonnen was met kerstcadeau’s kopen. Ook kon je lezen wat er op mijn lijstje staat. Vandaag geef ik je tips voor originele kerstcadeau’s en mooie inpak manieren!

cadeautip4

Rood is echt DE kerstkleur! Het combineert heel mooi met bruin papier en wit!

cadeautip5

Hele simpele manier van inpakken, maar met het ‘naamkaartje’ toch feestelijk! En je hebt alleen lijm en glitters nodig. Hierbij is het wel het mooist als je effen en simpel papier gebruikt.

cadeautip6Ik HOUD van lakzegels! Zó chique en ouderwets. Ook hierbij geldt: simpel papiertjes, zodat het lakzegel extra goed opvalt!

cadeautip7Deze vind ik heel erg schattig. Cadeautje inpakken en bladmuziek van een kerstliedje opplakken, mooie strik erom: Klaar is Kees!

Nu de inhoud van deze mooie pakketjes!

Ga je bij iemand eten met kerst? Vergeet dan de gastvrouw/heer niet!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 21.27.04Geef bijvoorbeeld deze mooie champagnefles cadeau! Makkelijk zelf te maken!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 21.28.24Schermafbeelding 2014-11-09 om 21.27.20

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder ben ik dol op gifts in a jar. Links zie je een pot met allemaal spulletjes om te relaxen. Rechts de ingrediënten voor een adult hot chocolate!
Zelf gaf ik niet zo heel lang geleden alle droge ingrediënten voor chocolate chip cookies in een pot cadeau. Het cadeau werd erg goed ontvangen!

Vorig jaar gaf ik mijn lief ‘let’s go on a date’ cadeau. Dit waren 12 enveloppen waarvan hij er elke maand 1 mocht open maken. Er zat dan een date-idee voor alleen ons twee. De ene maand gingen we erop uit, de andere maand deden we wat leuks thuis! Zo zijn we wezen schaatsen, hebben we een spelletjesavond gehad, zijn we naar de bioscoop en uit eten geweest, hebben we samen uitgebreid gekookt en gegeten en thuis een film avondje georganiseerd. Dit was erg leuk om samen te doen, zo maak je elke maand tijd voor elkaar vrij!
Ik vind het leuk om een ervaring te geven en te delen. Zo heb ik ook eens met kerst een dagje Winterefteling cadeau gegeven! Extra leuk vind ik het om van je ervaring van vorig jaar (dit jaar dus de dates) een tastbare herinnering te maken. Hé, daar heb je gelijk weer een cadeau voor dit jaar onder de boom!

Andere cadeautjes, die wat minder origineel zijn maar daarom niet minder leuk: parfum, gezelschapspel, lingerie of sieraden.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie op kunnen doen, hebben jullie nog leuke ideeën?

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Kerstcadeautjes #2

  1. Maja van Campen-Richter. says:

    Zo heerlijk ouderwets, het lijkt wel of ik terug kijk op mijn eigen leven, Raisa.
    Heb nu nog steeds een cadeauplank, waar leuke cadeautjes liggen, die ik scoor bij uitverkoop of winkel dochters, als iemand weet wat dat is.
    Lief meisje ga jij maar lekker door zo, jij komt er wel. Net als ik er gekomen ben, en hou altijd de liefde voor ogen voor de persoon, als je een cadeautje zoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.