I love beauty event

Hoi!

Toen ik in september hoorde over het I LOVE BEAUTY EVENT van MissLipgloss wist ik niet meteen zeker dat ik er heen wilde. Het is zo’n event waar je niet in je eentje naar toe gaat maar lekker met een vriendin kletsen en make-up snuffelen.
Na lang nadenken appte ik mijn vriendin Desiree, die ik al 19 (!) jaar ken, vanaf groep 1 van de basisschool en ook dol is op alles wat met make-up te maken heeft. Echter, was zij zwanger en daarom twijfelde ik of ik zou vragen of ze wilde gaan. Maar ze vond het een goed idee en zo kwam het dat we anderhalve week later onze kaartjes uitgeprint hadden en de voorpret kon beginnen!
IMG_4333

We volgenden de artikelen over het event op de blog van Cynthia (MissLipgloss), en appte elkaar om elkaar op de hoogte te houden van acties en wenslijstjes. Zeker afgelopen week, de week voor het event, appte we bijna dagelijks over wat we wilden scoren en hoeveel zin we erin hadden.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Ik stapte om 8.04 uur(!) in de trein richting Zwolle, waar het event werd gehouden in de IJsselhallen. Nadat ik bij mijn moeder langs was geweest, gingen Desiree en ik op de fiets naar IJsselhallen, vol goede moed trotseerden we de kou.
Eenmaal aangekomen, vonden we het niet druk, maar hé, het was nog maar net 13.00 uur geweest! We stopten onze jassen in een kluisje en snelden direct naar de stand van Make-up Musthaves. Waar ik het W7 Lightly Toasted oogschaduwpalette scoorde (binnenkort een review) en de Make-up Revolution highlighter. Desiree kocht ook wat leuke make-upitems. In the pocket!

We liepen een rondje en kwamen langs de stand van Prettybox. Dit is een service waar je een abonnement op kan nemen voor 14 euro per maand, je krijgt dan elke maand een doos thuis gestuurd met make-up producten met een winkelwaarde van 35 euro. Op het event kon je kennismaken voor 7,50 euro. We spiekten bij wat andere meiden en ik besloot er één te kopen. Ik vond de inhoud best leuk en Desiree kreeg er van mij ook één voor haar verjaardag. Toen we eenmaal de doosjes in de box uitpakten, waren we echter iets minder enthousiast. Dit had geen winkelwaarde van 35 euro, het waren voornamelijk samples, maar ja niets aan te doen.

IMG_4356

Desiree kocht een oogschaduw bij Inglot, dit Poolse make-up merk heeft sinds kort een winkel in Rotterdam, waarna we verder liepen naar Sally Hansen. Een nagellakmerk waar, volgens de site, 3 producten gekocht konden worden voor 15 euro. Hele interessante actie want je hebt een kleurtje nodig en de topcoat voor het gelnagel-effect. Helaas was dit niet waar, een flesje nagellak kostte 12 euro en bij elke aankoop kreeg je een tube handcrème gratis. Erg jammer, helemaal als je bedenkt dat de nagellak bij Etos 10 euro per flesje kost.

Ook bij Rimmel zou je 3 producten kunnen kopen voor 15 euro. Dit waren er 2 en een gratis nagellak…

We liepen nog wat rond en liepen de stand van The Bodyshop binnen. Hier kochten we allebei 3 mini’s voor 7,50 euro. Ik kocht een sheabutter bodyscrub, olijf bodyscrub (voor mijn moeder) en een kokosnoot douchegel.

IMG_4355

Nadat bleek dat we eigenlijk de hele beurs al gezien hadden, na een uur, besloten we naar huis te gaan. Daar spuwden we ons gal bij de man van Desiree. Wat een flop! 20 euro voor een uurtje op een beurs.

We besloten om Zwolle centrum nog even in te duiken voor wat Sinterklaasspulletjes. We hebben ontzettend veel gekletst en gelachen. Sjonge, wat jammer dat ik zo ver weg woon!

Al met al hebben we een hele gezellige dag gehad. Maar wat omschreven werd  als een dag vol beauty met prachtige merken en aanbiedingen, werd uiteindelijk, voor ons, een grote flop. Geen goede aanbiedingen, weinig echt mooie merken, weinig stands, veel niet-beauty-gerelateerde dingen zoals pannen en dekbedovertrekken… Volgend jaar gaan we naar de Margriet Winterfair!

 

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “I love beauty event

  1. Tja soms valt het tegen soms valt het mee.
    Wanneer je een beurs promoot is het leuker als het mee valt.

  2. Wat niet tegen valt is de olive scribcream van The Body Shop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.