How to – home manicure

Hoi!

Wanneer je net als ik graag (lees: altijd) nagellak draagt, en wanneer je net als ik eigenwijs bent en geen basecoat aanbrengt, dan heb ik hier een tip: wel doen, die basecoat onder je kleur nagellak!!! 

Je nagels verkleuren echt enorm, wanneer je een keer geen nagellak draagt, valt dit extra op. Lees gauw verder hoe je de witte randjes van je nagels witter kan krijgen! Ik heb dit zelf geprobeerd, doordat mijn nagels erg gekleurd waren, is het resultaat niet hagelwit. Dus vanaf nu: BASECOAT!

Wat heb je nodig:
– 4 eetlepels baking soda (kost ongeveer €1,00 bij de toko)
– 2 eetlepels waterstof peroxide (verkrijgbaar bij drogist, hoogste percentage)
– kommetje heet water

P1020842

Verwijder nagellak en vijl je nagels in de door jou gewenste vorm.
Meng de ingrediënten goed, hierdoor wordt het water wit.

P1020844 P1020847 P1020848

Week elke hand (nagels) 1-2minuten in het badje.

P1020849

P1020846 P1020851

Droog je handen af en verzorg je nagelriemen met een olie en je handen met een lekkere vettige handcrème.

Ik ben benieuwd hoe de resultaten bij jullie zijn. Ik ga het binnenkort nogmaals proberen, wanneer mijn nagels minder verkleurd zijn door nagellak.

 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.