Hoera, jarig! Just Raisa twee jaar!

Hoera! Just Raisa is jarig! Twee jaar geleden besloot ik te gaan bloggen.  Twee jaar lang schrijf ik al artikelen over mijn hobby’s en mijn persoonlijke leven. Vandaag heb ik een leuke throwback van artikelen!8-birthday-cupcake-ruth-black

De persoonlijke artikelen worden goed gelezen, ik krijg hier leuke reacties op en dan mogen zeker de artikelen over onze voorbereidingen van onze bruiloft niet ontbreken! De artikelen over mijn bruidsmake-up, over of ondertrouw nou wel of niet online geregeld kan worden en natuurlijk de vlog van mijn vrijgezellenfeest. Ontzettend leuk om al die artikelen terug te lezen en de reacties te bekijken. Het feit dat er een vlog is van onze bruiloft, is zo bijzonder! Als ik dat terug zie, ben ik weer helemaal terug.

Maar ook mijn reviews over beautyproducten doen het goed. Regelmatig krijg ik berichtjes van lezers die een product hebben gekocht of uitgeprobeerd dankzij een artikel. Zelfs recepten die ik schrijf, zoals mijn spinazie salade.
De reviews over de MUA highlighter, MAC lipstick Speak Louder (beide gebruikt voor mijn bruidsmake-up) werden goed ontvangen. Ook op mijn artikel over de Andrélon Oil&Care haarserum kreeg ik positieve reacties. Wanneer ik reacties krijg op mijn artikelen, weet ik dat mensen het lezen en wat ze er van vinden. Ik word erg blij van zulke reacties en hoop in de toekomst nog meer trouwe lezers te krijgen.

Mijn meest recente rubriek Moving Monday, een rubriek die ik heel spannend vind, waarvan vandaag eigenlijk een artikel online had moeten komen. Ik vind Moving Monday spannend omdat het allemaal wat onzekerder is en behoorlijk persoonlijk. Ik vind het leuk om mijn gedachten hierover op te schrijven en met jullie te delen. Op het eerste artikel kreeg ik enthousiaste reacties. Maar met een verhuizing is alles toch wat minder zeker dan met een bruiloft, waarvan je precies weet wanneer de datum is. Bij een verhuizing is het toch veel meer afwachten en hopen dat het allemaal snel lukt. Aankomende maandag komt daar weer een nieuw artikel over online. Waarin ik jullie meer vertel over het verkoop klaar maken van ons appartement.

Twee jaar Just Raisa, 175 artikelen online gekomen. In het komende jaar hoop ik meer tijd vrij te kunnen maken voor artikelen waardoor er vaker artikelen online komen. Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en dat er misschien wel meer lezers bijkomen. En ik hoop bovenal dat ik met plezier kan blijven schrijven over de dingen die ik leuk vind en dat jullie het met plezier blijven lezen.

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar! En zoals ik hierboven al schreef, ik stel jullie reacties heel erg op prijs en vind de interactie heel erg leuk. Mocht je vragen hebben of iets kwijt willen, dan kan je dat hieronder kwijt. Nogmaals dankjewel!

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.