Personal: Herinneringen maken

Als Robin en ik een cadeau voor elkaar moeten kiezen, wordt het vaak een ervaring. Iets wat we samen kunnen doen. Zo gaf ik hem voor zijn 25e verjaardag een dag Disney en kreeg ik dit jaar voor mijn verjaardag een avond naar de Lion King. We vinden het namelijk heel belangrijk om samen herinneringen te maken!thumb_dsc_0068_1024

Andere leuke cadeau ideeën voor partner, die ik ook al eerder deed, een let’s go on a date. Op deze manier geef je leuke uitjes voor jullie samen en kan je daar foto’s van maken om deze in een album te doen.

thumb_dsc_0069_1024

Afgelopen maandag waren wij 4 maanden getrouwd, dat klinkt nog zo kort maar toch voelt onze bruiloft al best een tijd geleden. Maar wat een ervaring, wat een herinnering! Het is geweldig om te mogen doen en we kijken dan nog steeds met veel plezier terug op deze geweldige dag! En ook hiervan zijn natuurlijk veel foto’s gemaakt, die wij met trots aan iedereen laten zien die er maar om vraagt (en ook degene die er helemaal niet om vragen haha!).

thumb_dsc_0070_1024

Een fotoboek van je bruiloft mag wat mij betreft dan ook echt niet ontbreken. Want hoewel het uiteraard een heel bijzondere dag is, waar je nog lang op terug kijkt, ben ik ook soms bang dat je dingen vergeet. Je kan nou eenmaal niet tot in detail alles onthouden, ook al zou je dat nog zo graag willen. Met een fotoboek kan je makkelijk terugkijken en herinneringen ophalen. Hoe geweldig is dat?

thumb_dsc_0071_1024

Een  fotoboek maken, wordt natuurlijk ook steeds makkelijker. Waar je vroeger je rolletje weg moest brengen naar de winkel en lang moest wachten tot de foto’s ontwikkeld waren, kan je tegenwoordig de foto’s vanaf je camera uploaden en direct een fotoboek maken. Niets gedoe met mislukte foto’s en lijm. Gewoon lekker makkelijk, foto’s uploaden, indelen, insturen en een paar dagen later ligt je boek in de brievenbus.

thumb_dsc_0073_1024

Bij de Fotofabriek gaat dit super makkelijk! Nadat ik de software gedownload had, kon ik meteen aan de slag. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en met de handige sjablonen heb je binnen een mum van tijd je fotoboek klaar. Het meeste werk, is de foto’s zelf uitzoeken. Want alleen de mooiste krijgen natuurlijk een plekje in het album. Dit boek is zo makkelijk mee te nemen, er kunnen geen foto’s uitvallen en het is niet zo dik als een fotoalbum. Lekker praktisch, nu kan ik nog meer mensen (ongevraagd) onze trouwfoto’s laten zien!

Heb jij een voorkeur voor fotoboeken of albums waar je zelf de foto’s in moet plakken? Of vind je een fotoboek niet meer van deze tijd? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Dit artikel is in samenwerking met de Fotofabriek.nl

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.