Goede voornemens- 2015

Hoi!

Allereerst natuurlijk nog: HAPPY NEW YEAR!!!!

IMG_4583

Hoewel ik gek ben op de feestdagen, het lekkere eten, de mooie make-upcollecties en mooie outfits, ben ik stiekem ook wel weer blij dat het januari is. Het gewone leven gaat weer beginnen, 5-daagse werkweek, gezond eten, sporten, the usual.

Ook ik heb voor 2015 een aantal goede voornemens, die ik graag met jullie deel:
– Meer bloggen! Ik wil in het weekend meer tijd besteden aan mijn site. Zodat ik meer en regelmatiger artikelen kan plaatsen en meer bezoekers kan krijgen. (Helaas is er wel al een kink in de kabel, mijn fotocamera heeft het begeven… Voorlopig dus even kwalitatief mindere foto’s, gemaakt met mijn iPhone…)
– Nog fitter worden, ik wil graag dit jaar meer hardlopen en meer ‘wedstrijden’ lopen (het liefst van 10 km), meer krachtoefeningen doen. Hierover lees je volgende week meer.
– Het huis verkopen! Wij willen graag in 2015 verhuizen naar een huis met een tuin, hiervoor willen we wel eerst ons oude huis verkopen. Dus hopelijk een goed bod en een sneller koper. Ik zeg maar zo: je hebt maar 1 koper nodig!
– Contractverlenging, ik hoop hier erg op, natuurlijk. Ik ben half november begonnen bij een nieuw bedrijf, waar ik het erg naar mijn zin heb en hopelijk nog heeeeeel lang mag werken!
– Meer quality time samen doorbrengen. Samen uiteten, naar de film, uit ontbijten, thuis lekker koken, een boswandeling maken, naar het strand, er is zoveel leuks te verzinnen!

Wat brengt 2015?
– Vriendlief en ik gaan voor het eerst (in 4 jaar tijd) samen op vakantie. In de zomervakantie gaan we eerst een aantal dagen met de schoonfamilie naar Zuid-Duitsland in een huisje, waarna we een paar dagen met zijn tweeën gaan kamperen op een camping in Noord-Frankrijk.
– We gaan naar Londen. Één van mijn favoriete steden die ik tot nu toe bezocht heb.Vriendje is er nog nooit geweest, dus ben benieuwd wat hij ervan vind. We gaan maar een weekend, waarvan we 1 volle dag in Londen doorbrengen maar wie weet gaan we nog een andere keer, over een paar jaar.
– We gaan naar Jochem Meyjer in Carré, toen de kaartverkoop bekend werd gemaakt, sprongen we gelijk achter de laptop in de hoop kaartjes te bemachtigen en we hadden geluk! Nog een paar maandjes wachten.
– Dit jaar (oktober) zijn we 4 jaar samen. Ik denk dat we wel iets leuks gaan plannen tegen die tijd. We doen eigenlijk altijd iets, soms koken we thuis uitgebreid, soms gaan we uit eten, of naar de film.

Hopelijk komen er nog veel meer leuke dingen bij!

Heb jij voornemens of plannen voor het nieuwe jaar? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Goede voornemens- 2015

  1. Wat een gezellige plannen, dat kan een leuk jaar worden.
    Ook dit jaar zwem ik weer, in het zwembad en in open water. Het wordt een ‘thuiswedstrijd’ in de Zwolse stadsgracht. Dit keer niet voor ALS maar voor TEGENKRACHT ook belangrijk. Google het maar voor wie het nog niet kent.

  2. Mooie goede voornemens, heel haalbaar! Hoewel je op de verkoop natuurlijk weinig tot geen invloed hebt. Maar jullie verkopen jullie appartement vast snel en dan… 😉 En jullie hebben al veel leuke dingen op de planning staan dit jaar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.