Get ready with me: Kerstlook

Fijne kerst! Ik hoop dat je vandaag alleen maar leuke dingen gaat doen met mensen van wie je houdt om je heen. Op deze eerste kerstdag  deel ik nog een look met jullie. Afgelopen woensdag kon je al mijn look zien voor kerst, maar vandaag laat ik een neutralere look zien.thumb_DSC_0629_1024

Nadat ik lekker gedoucht had en ontbeten met mijn favoriete ontbijt: Griekse yoghurt met appel en walnoten, begon ik aan mijn make-up. Dit vind ik altijd het leukste onderdeel en als ik nergens naar toe hoef, of tijd heb, doe ik dit ook uitgebreid.

Voor deze look gebruikte ik de bovenstaande producten:
* Max Factor CC cream in de kleur Fair
* Etos Concealer in Light
* MAC Prep+Prime Transparent Powder Pressed
* Catrice eyebrow kit
* Etos oogschaduwbasis
* MAC blush in de kleur Fleeting Romance
* MAC Matte lipstick in de kleur Persistence (hierover komt binnenkort een review)

thumb_DSC_0597_1024

De oogschaduw die ik gebruikte is het Urban Decay Naked 3 palette. Dit is een van mijn favoriete paletten, en bevat allemaal roze oogschaduws. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
* op het bewegende ooglid: limit
*
in de buitenste ooghoek en onder het oog: liar
in de crease: burnout
op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek: strange

Als mascara gebruikte ik Etos Volume Mascara.

thumb_DSC_0600_1024

Mijn haar heb ik een zijscheiding met een vlecht aan de rechterkant. Lekker simpel!

thumb_DSC_0603_1024thumb_DSC_0617_1024Een opgemaakte maar toch neutrale look! Voor een brunch een erg toegankelijke make-up.

Dit waren mijn looks voor de kerstdagen! Twee totaal verschillende. Ik ben benieuwd waar jij voor gaat en wat je plannen zijn voor de kerstdagen. Laat me weten wat jouw favoriet is van mijn twee looks.

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.