Garnier Micellair Water

Hoi!

Pas geleden ben ik veranderd van verzorgingsproducten voor mijn gezicht. De cleanser, make-up remover en crème heb ik veranderd. Je hebt al kunnen lezen over de cleanser, de dag- en nachtcrème en vandaag vertel ik je over mijn make-upremover.

thumb_DSC_0205_1024

Sinds kort gebruik ik Garnier Micellair Water. Dit is een reinigingswater waarmee je je make-up verwijdert. Het is geschikt voor de gevoelige huid.
Dit merk je ook aan het feit dat het ‘water’ ook echt als water voelt; het ruikt nergens naar, het is heel erg dun en waterproof make-up gaat er niet af.

Dat brengt mij dus gelijk bij een minpuntje! Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara, maar op vakantie vind ik dat altijd wel fijn. Je kan dan zwemmen zonder je druk te hoeven maken om panda-ogen. Maar ik wil wel ‘s avonds mijn make-up er af kunnen halen. Dat was dan ook erg vervelend toen ik erachter kwam dat dat niet werkte! Maar goed, dat beloofd Garnier dan ook niet.

Het water breng je aan op een watje en veeg je, zonder te drukken of te hard te wrijven, alle make-up van je gezicht. Behalve waterproof! Het geeft je gezicht een gereinigd gevoel, je hoeft niet af te spoelen, je huid voelt niet vettig zoals bij andere producten op oliebasis. Dat vind ik erg prettig.
Mijn huid is rustiger, minder rood en minder vet. Zeker weten een pluspunt!

Voor 6,99 is Garnier Micellair Water te koop bij de drogist. Misschien wat aan de prijs, voor een ‘watertje’, maar als je het eens wilt proberen, let dan goed op aanbiedingen. Vaak is Garnier te koop met een leuke 1+1 gratis actie of 50% korting!

Voor mij een aanrader. Ik ben sowieso iets duurdere producten gaan gebruiken dan alleen huismerken, ik merk gewoon aan mijn huid dat ik er profijt van heb en dat vind ik een investering waard. Welk beautyproduct vind jij een investering waard?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.