Fitspiration: Kayla Itsines’ BBG

Hoi!

Al een tijdje volg ik een aantal fitgirls op Instagram en sinds een paar dagen ook Kayla Itsines. Zij is een Australische fitness goeroe, die enorme resultaten boekt bij haar cliënten. Op Instagram zijn de voor en na resultaten goed te zien. Dit maakte me erg nieuwsgierig.

Geheel toevallig had ik het er afgelopen maandag over met een collega. Zij had het boek van Kayla gratis gedownload en zou diezelfde avond nog gaan starten. Ik besloot om de challenge  aan te gaan, en ook, dezelfde avond nog, de eerste workout te doen!

bbg1

Wat belooft de workout?
Een bikini body in 12 weken! 3 dagen per week 28 minuten krachttraining, 2 dagen cardio.
Elke dag (maandag, woensdag en vrijdag) zijn er 2 circuits, je hebt 7 minuten de tijd per circuit. Je doet elk circuit dus 2 keer, in totaal 28 minuten 🙂
Ik weet ook wel dat ik te laat ben voor de zomer met deze challenge, but better late than never!

Niet iedereen heeft natuurlijk hetzelfde resultaat, het ligt er aan waar je begint. Ik liep al 2 tot 3 keer in de week hard, deed meerdere dagen per week krachtoefeningen, dus ik ging er stiekem een beetje van uit dat een half uurtje trainen niet super zwaar zou zijn en dat ik dat wel aan kon met mijn conditie.

bbg2

Ik kan je eerlijk zeggen dat het behoorlijk zwaar is! Na 28 minuten was ik werkelijk kapot! Ik ben erg benieuwd naar de resultaten en hoe snel er iets zichtbaar is, want ik kan me voorstellen dat dit snel gebeurt. Daarentegen ben ik al een lange tijd aan het hardlopen en voor ik daar verschil zag, waren we bijna anderhalf jaar verder. Dus ik ben erg benieuwd! I keep you posted!

postworkout1

Heb jij de Bikini Body Guide workout gedaan? Of een andere dergelijke challenge? Let me know hoe het jou verging en of je resultaat zag!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

One thought on “Fitspiration: Kayla Itsines’ BBG

  1. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Twijfel alseen tijdje om te starten maar vind dat ebook een beetje prijzig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.