Fabian’s Favorieten: oktober 2018

Het is alweer even geleden dat ik Fabian’s favorieten voor jullie op schreef. Maar deze maand zitten er weer een aantal leuke bij!

Stap maar op mijn bezemsteel
Dit boek kreeg Fabi voor zijn eerste verjaardag. Het is van dezelfde schrijfster als de Gruffalo en het is heerlijk op rijm geschreven met een grappig verhaal. Wij lezen deze minstens 2x per dag voor.

Zelf eten met een vorkje
Toen wij laatst uit eten waren, zat Fabi heerlijk te eten met een vorkje. Inmiddels eet hij elke maaltijd zelfstandig met een vorkje als het aan hem ligt. Het gaat ook behoorlijk goed en wij kunnen dit alleen maar aanmoedigen.

Mickey Mouse
Sinds  wij in Disneyland zijn geweest, heeft Fabi alleen maar oog voor Mickey. Overal waar hij hem ziet, begint hij te wijzen. Zijn Mickey knuffel krijgt de hele dag door kusjes en als er ergens iets is met Mickey er op, wil hij het hebben. Hij is fan…

Bal
Met een bal rollen en gooien heeft Fabi helemaal ontdekt. Hij wil het liefst samen met ons spelen zodat de bal ook weer terug komt. Als hij een bal ziet, wijst hij en roept hij ‘bal’. En ook op zwemles is hij lichtelijk teleurgesteld als de bal weer terug moet in de mand.

Loopkar
Ook deze kreeg hij voor zijn eerste verjaardag. Hij loopt er de hele kamer mee rond en stopt alles wat hij onderweg tegen komt in de kar. Hij kan er achter lopen en op zitten, ideaal.

Vossenmuts 
De vossenmuts die je al vaker voorbij hebt kunnen zien komen op Instagram en de blog, kocht ik bij Hema (inclusief bijpassende sjaal). Ik krijg er enorm veel complimentjes over als ik met Fabian ergens ben en ook hij wijst er zelf vol trots naar als iemand naar zijn muts vraagt.

Wat doet dit dier? – boekjes met flappen
Van deze boekjes heeft Fabian bijna de hele serie voor zijn verjaardag gekregen. Ze zijn lekker stevig van karton en ook de flappen trek je er niet zomaar af. Voorlopig kijkt hij er zelf nog naar maar ik denk dat we binnenkort de dierengeluiden er meer bij gaan oefenen.

Wat zijn de favorieten van jouw dreumes? Laat het me weten in de comments hieronder!

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.