Fabian’s Favorieten: Oktober 2017

Vorige maand kon je voor de eerste keer Fabian’s Favorieten zien. Deze maand hebben we weer een aantal favorieten voor je verzameld. thumb_IMG_9591_1024

Stokke TrippTrapp Newborn set
Fabian vindt het niet gezellig om in de box te liggen als hij wakker is en wij aan tafel zitten. De newborn set van de Stokke TrippTrapp is dan ook ideaal. Hij zit dan aan het hoofd van de tafel in zijn stoel, tussen ons in, breeduit naar ons te lachen. Ondertussen kunnen wij hem ook de fles geven terwijl we zelf ook kunnen eten.

Lodger Hopper slaapzak
We hebben prachtige dekentjes voor zijn ledikant maar soms schopt hij de dekentjes af. Dan krijgt hij het natuurlijk koud. Ook tijdens de nachtvoeding, moeten we hem uit zijn warme bedje halen natuurlijk. Super handig vinden wij daarom de Lodger Hopper slaapzak. Het is een kleine slaapzak (maat 50-62), lekker dik, met lange mouwen en krabwantjes. Na zijn fles, kunnen we hem dan gelijk weer terug leggen in zijn bedje en heeft hij geen temperatuursverschil.

Richie Rabbit
Gekregen op de babyshower, dit konijn ligt vanaf het begin al in zijn bedje maar inmiddels pakt hij hem ook zelf vast. We nemen hem ook vaak mee als we ergens heen gaan want we hebben het idee dat het echt troostend werkt. Soms is Fabian een beetje verdrietig en dan leggen we zijn konijn bij hem en dan gaat het al snel beter. Een lievelingsknuffel is nu al onmisbaar!

Joolz Day2 kinderwagen
Ideaal voor tijdens het wandelen met Marly maar ook tijdens het boodschappen doen, winkelen of andere uitjes. Met een kinderwagen hoef je trouwens ook nooit meer je eigen tas te tillen, perfect!
De Joolz Day2 hebben wij in Parrot Blue en is super makkelijk in gebruik. De kinderwagen is smal waardoor hij overal tussendoor kan, wendbaar waardoor hij met 1 hand te besturen is en te makkelijk inklapbaar. Kind in de auto en wagen in 1 vloeiende beweging ingeklapt. Daar is over nagedacht. Oh, en wist je trouwens dat Joolz een Nederlands merk is? Hoe leuk is dat!

Johannesbroodpitmeel
Sinds we bij het consultatiebureau zijn geweest en we er achter kwamen dat Fabian te veel eten uitspuugt, voegen we Johannesbroodpitmeel toe aan zijn flesvoeding. Hierdoor wordt de melk iets dikker en komt het minder makkelijk omhoog via zijn slokdarm. Dit werkt inderdaad erg goed voor Fabian en hij heeft af en toe nog dat er wat terug komt maar niet zoveel als eerst. Want daar was niet tegen op te wassen!

Dat waren ze weer, de Fabian’s Favorieten van deze maand. Wat zijn jouw favorieten voor je 2 maanden oude baby? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.