Fabian’s Favorieten: november 2018

December is begonnen, de laatste maand van het jaar. Jongens, wat vliegt de tijd! Maar voor het jaar om is, hier nog even de favorieten van november!

Appel en peer 
Fabi houdt heel veel van fruit en dan specifiek banaan en aardbeien. Maar sinds kort is hij ook dol op appel en peer. We snijden dit dan in kleine partjes, zonder schil, zodat hij zelf goed kan afhappen.

Sinterklaas 
Op tv, op mijn werk, in de krant, op straat. Als meneer Sinterklaas ergens ziet, begint hij gelijk te wijzen en te roepen. Het is zo grappig om te zien, want net als met Mickey Mouse, moet hij niks van hem als de goedheiligman te dichtbij komt 🙂

Lopen
Sinds Fabi kan lopen, doet hij niks anders. Hij loopt het liefst de hele dag door de kamer. Er is een wereld voor hem open gegaan nu hij niet meer alles vanaf de grond hoeft te bekijken.

Bardossa Schoentjes
Bij lopen horen schoenen. Wij bestelden de eerste bij Stoute Schoenen. Ik kwam bij het merk Bardossa door Marjon van MAMA to the Max. Ze hebben een behoorlijk uitgebreid assortiment degelijke eerste schoenen met ook nog een leuke look.

Dit waren de favorieten van deze maand! Wellicht dat ik aan het einde van het jaar een overzicht maak met de favoriete items van heel 2018!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.