Fabian’s Favorieten: november 2017

Een nieuwe maand is gestart, dus tijd voor Fabian’s Favorieten van november! Wat vliegt de tijd. Ik heb deze maand weer een aantal mooie favorieten verzameld. Benieuwd? Lees gauw verder!thumb_IMG_9844_1024

Zwitsal Slaap zacht massage olie
‘s Ochtends smeer ik Fabian altijd in met gewone baby olie, nadat ik hem gewassen heb. De ene dag gaat hij onder de douche, de andere dag was ik hem alleen met een washand. Om er voor te zorgen dat hij lekker en fris ruikt gebruik ik daarom babyolie. ‘s Avonds smeer ik hem in met Zwitsal Slaap Zacht massage olie. Deze babyolie is met lavendel, wat rustgevend werkt en zorgt ervoor dat Fabian heerlijk slaapt! (En papa en mama dus ook!)

Rabbit Richie Musical
Al eerder schreef ik dat Richie Rabbit favoriet was. Maar inmiddels hangt ook het muziekkonijn aan Fabian’s ledikant. Elke avond voor het slapen gaan, speel ik het muziekje 1 of 2 keer af. Het leuke aan dit konijn is, naast het uiterlijk dat natuurlijk hetzelfde is als zijn lievelingsknuffel, het muziekje. Het speelt namelijk niet het standaard slaapliedje af maar in plaats daarvan Somewhere over the rainbow van The Wizard of Oz. Erg leuk!

Prenatal’s douche handschoen
Je hebt ook al eerder kunnen lezen dat Fabian het meeste van douchen houdt. Ik gebruik dan het liefst de douche handschoen van Prenatal. Aangezien je baby al ingezeept onder de douche komt, is het een kleine glibberige garnaal. Maar je wilt hem natuurlijk niet zomaar laten vallen! Deze handschoen is dan echt ideaal, want hij zorgt voor extra grip maar is niet ruw voor de baby’s billen.

Sophie de Giraffe
Nu Fabian steeds meer de wereld om hem heen aan het ontdekken is, stopt hij ook van alles in zijn mond. Dit stimuleren wij alleen maar door hem dingen aan te bieden die hij in zijn mond kan doen. Sophie de Giraffe is daar speciaal voor ontwikkeld en ook erg geschikt voor als je kindje tandjes krijgt. Zover zijn we natuurlijk nog lang niet maar Sophie valt wel al erg in de smaak!

De Efteling
Hebben jullie de Weekly Photos  van een paar weken geleden gezien? We gingen naar de Efteling en onze kleine man vond het werkelijk fantastisch! Alles met lichtjes en muziek vindt hij leuk en hij keek z’n ogen uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dat waren ze weer voor deze maand! Is een van bovenstaande ook favoriet bij jouw kleintje? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.