Fabian’s Favorieten: Mei 2018

Een nieuwe maand dus dat betekent nieuwe favorieten! Met deze maand veel activiteiten…

IMG_2043

Zittend spelen
Nu Fabian kan zitten, vindt hij het fijn om zittend te spelen. Hij houdt het veel langer vol om zichzelf te vermaken en kan alles goed zien.

Liewood zonnehoedje
Bovenstaand zonnehoedje kocht ik bij We love deco. Het staat hem zo ontzettend schattig en de mint kleur past mooi bij z’n ogen. Maar het belangrijkste is dat het hem ontzettend goed beschermd tegen de zon. Hij kan lekker om zich heen kijken terwijl hij in de wagen zit en zijn hoofdje blijft koel.

Zwemles
Sinds 3 weken gaan we met Fabian naar zwemles. Dit zijn speciale zwemlessen voor baby’s vanaf 4 maanden. Ze zijn in het water zonder vleugeltjes of zwemband en leren dat water leuk is en dat ze onderwater kunnen. In de volgende groepen leren ze ook echt onder water zwemmen, drijven, terug naar de kant komen en halen ze zwemdiploma’s. Wanneer je kindje deze heeft behaald, heeft hij voorrang op het abc-zwemmen.

 Fietsen
Sinds kort heb ik een nieuwe fiets met fietsstoeltje. Doordat Fabi goed kan zitten, mag hij mee op de fiets. Hij zit bij mij voorop met helm en kijkt z’n ogen uit onderweg. Ik vind het heerlijk dat als we een kort stukje ergens heen moeten of de kinderwagen niet nodig hebben, we met de fiets kunnen. Het geeft zoveel meer vrijheid!

Wat zijn jouw favorieten voor je baby van 9 maanden? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.