Fabian’s Favorieten: maart 2018

Afgelopen maand was een drukke maand, waardoor ik niet heel veel favorieten bij heb kunnen houden. Maar toch heb ik een aantal leuke nieuwe favorieten!
IMG_1258

Bambino sokjes
Ik kocht deze sokjes voor 3 euro voor 3 paar bij Kruidvat. Ze blijven ontzetten goed zitten. Wel is het een beetje onzin dat er anti-slip onder zit maar Fabian vindt het daarom wel extra leuk om aan z’n eigen voeten te kriebelen!

Blueband aardbeien-bieten spread
Fabian eet sinds kort elke dag 1 boterham. Soms met pindakaas, soms met smeerkaas en sinds afgelopen week deze fruit-groentenspread van Blueband. Het ruikt erg zoet (beetje als jam) maar er zitten geen toegevoegde suikers in.

Stapeltoren
Zoals je kon zien in de weekly photos, is Fabian helemaal fan van de stapeltoren. De onderkant is rond waardoor hij kan wiebelen en heel makkelijk zelf de ringen van de toren kan halen.

Baby float zwemband
We zijn voor het eerst gaan zwemmen met de baby float. Het was een groot succes omdat Fabian erg veel vrijheid had en zijn hoofd altijd goed boven water blijft. Wel was zwemmen erg vermoeiend maar zeker voor herhaling vatbaar!

Niet zoveel favorieten deze maand. Fabi leert zitten, achteruit kruipen en proeft van alles qua eten. Hij maakt enorme sprongen in zijn ontwikkelijk, zoals je ook hebt kunnen lezen in de 7 maanden update. Ik ben erg benieuwd naar wat er komen gaat, hoewel wij ook intens genieten van deze tijd. Elke dag is leuk met ons kleine lachebekje!

Wat zijn jouw favorieten voor je baby? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.