Fabian’s Favorieten: juni 2018

De maand juni is voorbij, de maand waarin Fabian alweer 10 maanden is. Niet zoveel nieuwe favorieten deze maand maar ik heb er weer een aantal voor jullie op een rij gezet!

IMG_2468

Tijgeren
Meneer kan pas net tijgeren maar hij ontdekt op deze manier de hele woonkamer. We moeten goed opletten want hij pakt alles wat hij maar kan vinden!

Badspeelgoed
De regenwolk en de badeend zijn een groot succes. Nu Fabi veel meer op de grond speelt en van alles eet, wordt hij ook veel viezer. Dat betekent vaker in bad! Hij vindt het heerlijk om lekker zelf in bad te zitten en te spelen met zijn speelgoedjes.

Tandenpoetsen
Met een half gebit, is het erg belangrijk om zijn mondje goed te verzorgen. Elke avond poetsen we voor het slapen gaan zijn tanden met een baby tandenborstel van Jordans en Elmex baby/peuter tandpasta. Eerst poetst een van ons en daarna mag Fabi nog ‘zelf’ poetsen. Ik vind het belangrijk dat hij tandenpoetsen als iets leuks ziet en er geen nare ervaring mee krijgt, zodat hij het blijft doen.

Liga babybiscuit
In de middag krijgt Fabi vaak een koekje als tussendoortje, deze echte koekjes zijn zeker favoriet nu hij 10 maanden is en hij ze uit de hand mag eten!

Maar 4 stuks favorieten deze maand. Komende maand zal er vast nog wel veel bijkomen! Wat zijn de favorieten van jouw 10 maanden oude kindje?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.