Fabian’s Favorieten: Juli 2018

Wat gaat de tijd snel, ik denk het elke maand. Deze maand is Fabi gewoon al 11 maanden! Deze maand niet zoveel favorieten.

Water
Fabi heeft dankzij de zwemles echt water leren waarderen. Hij vindt het heerlijk om te zwemmen en ook in bad gaan, is groot plezier. Hij krijgt steeds minder moeite met water in zijn gezicht en ogen, wat het haren wassen ook makkelijker maakt.

Kruidvat Zwemluiers
Wij zijn erg enthousiast over de zwemluiers van Kruidvat. Ze zijn niet prima geprijsd en gaan makkelijk aan.

Pap
Voor het ontbijt eet Fabian sinds kort pap. Hij krijgt de meergranen pap van Bambix voor kinderen vanaf 8 maanden. Hij vindt het heerlijk en als ik niet snel genoeg ben, krijg ik dat te horen haha!

Boekjes lezen
Als het boekenkastje in de woonkamer open gaat, wordt Fabian helemaal wild. Hij begint de gillen en lachen en zwaait met zijn armen. De Gruffalo is nog steeds favoriet maar ook Disney boeken doen het altijd goed.

Dat was het voor deze maand…. Volgende maand is hij gewoon 1. Ik kan het nog niet helemaal beseffen! Iemand verjaardagscadeau ideeën? Let me know!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.