Fabian’s Favorieten: februari 2018

De maand februari is voorbij, dus heb ik weer de favorieten van Fabian voor je! Met deze maand grote baby dingen.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3c4Zaffiro voetenzak beige met wol
Fabian zit sinds kort in de wandelwagen van onze Joolz Day2. Maar het is natuurlijk behoorlijk koud geweest afgelopen weken. Gelukkig bestelde ik op tijd de voetenzak van Zaffiro met wol aan de binnenkant. Fabian is groot fan, hij vindt de wol heerlijk zacht en als hij wakker is, zit hij er de hele tijd aan te kriebelen. De voetenzak is vuilafstotend (wel handig met deze kleur) en makkelijk in gebruik!

Sore maisvingers
Deze maisvingers kregen wij in de Hallo Mama doos van Jumbo en mag Fabi eten sinds hij 6 maanden is. We geven er meestal 1 of 2 als wij zelf ook iets van chips hebben. De maat is ideaal omdat hij ze zelf vast kan houden en hij hoeft er alleen maar op te sabbelen en de substantie lost op in zijn mond. Hij vindt het super leuk dat hij ook iets krijgt en het is dan ook zo op!

Thee
Ik drink voornamelijk thee en water. En dat wilde Fabian ook eens proberen, zo had hij besloten. Hij trok namelijk aan de beker (bijna koude thee) en zette hem aan zijn mond. Dat ging best goed en hij nam zo een aantal slokken. Nu drinkt hij regelmatig een beker thee per dag.

Gewone beker
We hebben (nog) geen tuitbeker voor Fabian, dus hij drinkt uit een gewone beker. Ik moet hem natuurlijk nog wel helpen want hij knoeit nog wel. Maar we hebben besloten dan ook geen tuitbeker voor hem te kopen. Op deze manier kan zijn mondmotoriek goed ontwikkelen en leert hij snel goed uit een beker drinken. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat als je een keer ergens bent, je kindje altijd wat kan drinken!

Heb jij gebruik gemaakt van een tuitbeker voor je kindje of ben je ook gelijk begonnen aan een gewone of speciale beker voor je kind om op de reguliere manier te drinken? Wanneer dronk jouw kind thee of water? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.