Fabian’s Favorieten: December 2017

De maand december is voorbij dus tijd voor Fabian’s Favorieten. Met deze maand kleding, doucheproducten en nieuw eten!

thumb_IMG_0154_1024 2
Hema skinny jeans
Fabian kan eindelijk een echte broek aan en ik vind het fantastisch! Het staat hem zo leuk. Hij is vrij lang en slank en daardoor zit Hema vaak te ruim maar de skinny jeans van Hema, zitten goed. Ideaal is het verstelknoopje dat in de taille zit waardoor je hem smaller of ruimer kan maken.

Kerstlichtjes
Onze kleine man is gek op lichtjes, dit kon je al zien bij de foto’s uit de Efteling maar in de maand december zijn er natuurlijk overal lichtjes. Vooral de kerstboom in onze woonkamer is een groot succes en kan hij de hele dag naar kijken.

Bloemkool
Met 3 maanden mochten wij al starten met hapjes. Ik besloot om te beginnen met bloemkool. Hoewel hij het eerst een beetje gek vond en erg moest wennen, leert hij steeds beter hoe hij het hapje in zijn mond moet houden, het moet verwerken en doorslikken. Zo leuk om te zien hoe hij zijn mond open doet zodat we hem weer een lepeltje kunnen geven.

Etos babyshampoo
Eerder gebruikten we geen shampoo bij Fabian maar alleen de douchegel van de Etos babylijn. Doordat hij nu  weer wat meer haar krijgt en ook nog wel eens spuug in z’n haar krijgt, vinden wij het belangrijk dat zijn haartjes schoon blijven. We zepen hem in op de commode maar de shampoo doen wij onder de douche. Dit is heel gemakkelijk met de shampoo van Etos want er zit een pompje op. Hierdoor kan ik het in het nisje in de douche laten staan en met 1 hand shampoo pakken terwijl ik hem vast houd met de douchehandschoen. Kan er ook shampoo voor volwassenen gemaakt worden met een pompje? Danku.

Wat zijn de favorieten van jouw 3 maanden oude baby? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.