Fabian’s Favorieten april 2018

Nieuwe maand, nieuwe favorieten! Fabian is nu 8 maanden en we merken dat hij steeds meer wil ontdekken, super goed natuurlijk. Maar er zijn ook dingen waar wij als ouders minder blij mee zijn…IMG_1602

Munchkin anti-lek beker
Al eerder kon je zien dat ik een anti-lek beker voor Fabi kocht, in plaats van een tuitbeker. Hij heeft nu echt door hoe de beker werkt en drinkt ongeveer een beker (water of thee) per dag bovenop zijn gewone flessen.

Goodies appel rijstwafels
Heel nieuw maar nu al favoriet. De rijstwafeltjes zijn heel klein en met 2 stuks is het precies goed. Hij kan ze makkelijk in zelf vasthouden en ze kruimelen niet zo erg. Win win dus!

Joolz wandelwagen
Al een paar maanden zit Fabi nu in de wandelwagen en nu hij ouder is, blijft hij ook meer wakker. Hij kan nu lekker rondkijken en geniet van het zonnetje. Wat wij echt ideaal vinden aan de Joolz kinderwagens, is dat ze op tafelhoogte zijn. Als je dus ergens bent waar ze geen kinderstoel hebben, draai je het zitje gemakkelijk om en zit je kind ook aan tafel!

Alles met knopjes
Alles… Tot minder groot genoeg van ons. Telefoons, afstandsbediening, of zelfs de Rabo scanner, het maakt niet uit. Bij de telefoons wil het nog wel eens werken om het hoesje er van af te halen, dat is ook interessant. Bij de afstandsbediening halen we de batterijen er maar uit… Hoewel hij nog niet zo goed kan tijgeren, is iets met knopjes een goede drijfveer om zich te verplaatsen!

Wat waren jouw baby’s favorieten met 8 maanden? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.