Een investering: Herome glasvijl

Hoi!

DSC_0041DSC_0043Dat het vijlen van je nagels beter is dan knippen, dat wist ik al. Wel gebruikte ik vaak allebei. En als vijl gebruikte ik altijd een saffiervijl. Je weet wel, zo’n metalen met een scherp puntje. Dat puntje vond ik altijd erg handig omdat je hiermee vuil onder je nagels vandaan kon halen. Echter, na lang gebruiken werd de vijl ‘kaal’ en kon ik hem niet meer gebruiken en kocht ik een nieuwe.

Een paar weken terug ging ik shoppen met een van mijn beste vriendinnen, ik moest ook naar Etos voor een nieuwe vijl en had al het één en ander gehoord over de glasvijl. Ik was hier erg nieuwsgierig naar en wilde hem graag uitproberen. Beetje jammer: de kleine vijl kost al bijna 11 euro! Dat vond ik best een hoge prijs voor zo’n voorwerp.

DSC_0044Mijn beste vriendin vertelde mij dat een glasvijl niet ‘op’ kan gaan zoals een saffiervijl. Wanneer hij het iets minder goed doet, was je hem onder de kraan en is de vijl zo goed als nieuw! Nooit meer een nieuwe kopen dus, mits je hem niet laat vallen…DSC_0042DSC_0045

Vooruit, ik was om en kocht de kleine glasvijl voor een kleine 11 euro. Om de glasvijl zit een stoffen hoesje en er zit een los hard doosje bij. En ik ben om, ik ben enthousiast, ik had dit veel eerder moeten doen! Het vijlen van je nagels is minder werk en het is beter voor je nagels. Daarbij hoef ik nu nooit meer een nieuwe te kopen (als ik niet te onhandig ben en hem laat vallen).

Gebruik jij een glasvijl? Of heb je een andere favoriete manier waarop jij je nagels doet? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

2 thoughts on “Een investering: Herome glasvijl

  1. Ik gebruik al een heletijd een glasvijl maar nu ik kunst nagels heb is t niet meer handig en ik ben dus wel zo onhandig dat ik em toen heb laten…. vallen haha
    Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.