DIY project: Stokke TrippTrapp

Als er 1 product is dat ik iedere toekomstige ouder kan aanraden, is het wel de Stokke TrippTrapp. Wij weten nu ook al zeker dat we voor een volgend kindje ook weer deze stoel willen. We zijn namelijk groot fan! De stoel is zo ideaal omdat hij werkelijk gelijk vanaf het begin te gebruiken is en heel lang mee gaat.

IMG_2101Ik kocht de TrippTrapp voor Fabi via Marktplaats. Want ondanks dat ik het een echte musthave vind, vind ik hem nieuw ook wel wat aan de dure kant. Het nadeel van tweedehands, is dat de stoel ook een beetje beschadigd was. Die zou ik wel even gaan verven. Maar door alle drukte van de verhuizing, bevalling, een hond en een kleine baby was het er nog niet van gekomen. Half mei zochten Robin en ik verf uit bij de Gamma. Want hoewel ik van plan was te gaan voor gewoon wit, wilde Robin juist iets meer kleur in huis. We kozen voor de kleur Feit van Gamma, deze lieten we mengen speciaal voor houtlak. Dezelfde dag nog, ging ik aan de slag.

IMG_1967Ik haalde de stoel helemaal uit elkaar en begon met schuren. Ik deed dat met de schuurmachine omdat het dan lekker snel klaar is.

IMG_1969Daarna lakte ik alle onderdelen met een dun laagje en een kleine roller. Dit liet ik de hele nacht drogen.

IMG_1970De volgende ochtend deed ik de 2e laag erover en vond ik hem dekkend genoeg.

IMG_1976‘s Avonds kon Fabi weer in z’n stoel zitten! Wat was hij blij met z’n stoel. Missie geslaagd!

Heb jij weleens meubels zelf opgeknapt? Ik zou een volgend project wel weer aan durven 🙂 

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.