Burgertest Rotterdam #3

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een dinner date met het Burgertestpanel! Het was al weer een hele tijd geleden en dit keer wilden we dan ook het burgerrestaurant testen dat als beste uit de test komt in officiële tests. De beste burger van Nederland, in Rotterdam? Die mocht niet ontbreken natuurlijk! Dus wij gingen afgelopen vrijdag naar Ter Marsch & Co.

thumb_IMG_6055_1024

Aangezien Ter Marsch ontzettend populair is en het vrijdagavond was, moesten we even wachten voor we aan tafel konden. Onze naam werd op de lijst gezet en we konden even plaats nemen aan de bar. 40 minuten (!) later, konden we aan tafel. We kregen de menukaart en maakten al snel een keuze want inmiddels waren onze magen behoorlijk aan het rammelen!

thumb_IMG_6058_1024We gingen alledrie voor de Ladyburger, winnaar van de Beste Burger van Nederland 2015. Op deze burger zat Scottish Angus Beef en Japans Wagyu, met lakjus van wintertruffel, jonge sla, augurk, pruimtomaat,  Spaanse ui, boerenkaas, panchetta en Ter Marsch saus. Daarbij namen wij friet met truffelmayonaise.

Echter, heb ik een allergie voor chilipeper. Ik meld dit altijd in een restaurant omdat ik er echt ziek van word. De serveerster kwam terug en meldde mij dat ik de burger dan niet mocht hebben. De saus (ook de truffelmayonaise), de jus, spaanse ui en pancetta mocht ik allemaal niet hebben. Dit komt omdat zij alles zelf maken bij Ter Marsch, wat in principe natuurlijk heel positief is maar als je ergens allergisch voor bent, ook een beetje een teleurstelling.

thumb_IMG_6057_1024Na een poosje kregen wij onze burgers en friet. Ik kreeg een broodje met vlees, sla, augurk, kaas en tomaat. Hoewel het erg lekker was en de burger niet uit mijn broodje gleed vanwege het gebrek aan saus, was het niet de lekkerste burger die we tot nu toe hebben getest. Het vlees was lekker maar de saus (zo heb ik gehoord van mijn vriendinnen) was iets te veel en daardoor overheersend. Daarnaast hadden we uiteraard heel hoge verwachtingen door de prijswinnende burger, de drukte en het daardoor lange wachten.

Hou jij van burgers? En voor de Rotterdammers onder ons; wat is het dat Ter Marsch beter maakt dan de andere burgers in Rotterdam? Is het dan toch die saus? Laat het me weten!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.