Bloggersevent @ Coffeelicious

Twee weken geleden ging ik naar mijn eerste Bloggersevent zoals je al kon zien in mijn Weekly Photos! Vandaag vertel ik je er meer over, ook heb ik een leuke winactie…

IMG_E1490

Al eerder schreef ik over Coffeelicious, toen ik daar ging ontbijten. Ook was ik er al vaker geweest voor een taartje, lunch, kop koffie en high tea. Coffeelicious is opgericht door Fiona, een jonge, ambitieuze (en niet voor het verhaal onbelangrijk) deels Ierse vrouw. Met een eerste vestiging in Dordrecht waar ze heerlijke zelfgebakken taarten serveren en high tea bekend maakten onder Nederlanders, groeide hun successen. Inmiddels zijn er 5 vestigingen: Dordrecht, Rotterdam en Breda. Maar het succes houdt daar niet op. Want met hopelijk meer vestigingen in de toekomst, hebben ze sinds 7 mei ook eigen producten! Daarover kregen wij meer informatie tijdens het event.

FPNDE8821

IMG_E1489We werden om 14.00 uur verwacht bij Coffeelicious, vestiging Rotterdam. We verzamelden beneden en werden niet lang daarna naar boven gebracht waar de ruimte heel mooi versierd was. Op tafel stond allemaal lekker eten en vonden we bij ons naambordje een leuke goodiebag, waar ik natuurlijk heeeel nieuwsgierig naar was!

IMG_E1491

Fiona vertelde over de vernieuwde menukaart met onder andere freakshakes en rose lattes. We mochten alles proeven en kregen heerlijke scones met clotted cream en jam en water met sinaasappel.
Er waren tafeltjes ingericht om mooie foto’s te maken en er waren leuke partners die een leuk cadeautje in de goodiebag stopten!

IMG_E1499Al het eten was zo lekker!

IMG_1495Ook nieuw op de kaart: de pancakes met suikerspin, mmmm!
In de webshop zullen ze onder andere een eigen thee en koffie verkopen.

IMG_E1501De koningsdag freakshake, wie krijgt dit op? Ziet er zooo lekker uit!

IMG_E1539Coffeelicious is een super leuke plek waar je misschien niet zo snel komt omdat het in Rotterdam niet echt in het winkelgebied zit. Maar als je er eenmaal bent geweest, wil je zeker terug. De heerlijke taarten en koffie, de gezonde lunches en ontbijtjes, de lieve mensen en de gezellige sfeer!

—–WIN ACTIE—–
IMG_1624
Via mijn Instagram mag ik 2x een rose latte weg geven. Wat moet je doen om kans te maken? Volg mij en Coffeelicious, like en deel de foto en laat natuurlijk even weten dat je mee doet!

Kende jij Coffeelicious al?

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.