Bijna jarig, happy birthday to me!

Vorige week realiseerde ik me ineens dat ik bijna jarig ben. Ik had wel al bedacht wat ik wilde hebben, maar toen het ‘ineens’ eind augustus was, begon het tot me door te dringen…thumb_20160622-noon-blue-sw-mx 016_1024

Het afgelopen jaar is voor mijn gevoel super snel gegaan. Ik kan ook niet zoveel opnoemen van wat we het afgelopen jaar gedaan hebben, behalve natuurlijk onze bruiloft! Dat is ook de reden zijn dat het jaar zo snel is gegaan, denk ik.  We hebben daar enorm naar toe geleefd, daarna gingen we op huwelijksreis en brak de zomer aan. Daarnaast heb ik ook met dolfijnen zwemmen van mijn bucketlist af kunnen strepen!

Ik word aankomende zondag (11 september) 24 jaar. Ondanks dat ik bijna halverwege de 20 ben, vind ik mijn verjaardag nog steeds heel erg leuk. Vroeger was het natuurlijk wel makkelijker, nu ben ik al een aantal dagen van te voren bezig met de voorbereidingen en ren ik op de dag zelf ook van hot naar her. Maar ondanks dat, vind ik het heel erg leuk om jarig te zijn. De gezelligheid van familie en vrienden en lekker eten. Altijd goed.

Dit jaar ben ik dus op zondag jarig en kan ik het op de dag zelf vieren. Ik ben al aan het bedenken wat voor taart ik ga maken en welke hapjes we gaan serveren. Helaas moet Robin werken in de ochtend maar ‘s middags is hij er gelukkig ook bij.

Vooral de taart, die ik (over het algemeen) zelf bak, vind ik altijd een hoogtepunt. Dit jaar heb ik ook al een aantal ideeën waaronder iets met citroencake, verse aardbeien of discodip. Ik ben er nog niet helemaal uit. Aankomende zaterdag ga ik alle hapjes voorbereiden, dus ik heb nog een paar dagen, gelukkig.
Naast alle lekkere hapjes, heb ik ook een speciale verjaardagsoutfit. Vorig jaar was dat een jurk van Vanilia. Dit jaar heb ik nog niets bedacht. Mocht je nog iets leuks bedenken, laat het me dan even weten 🙂
Ik ga waarschijnlijk dit weekend ploggen, dus dan kunnen jullie zien wat het allemaal geworden is.

Vind jij je eigen verjaardag ook nog steeds leuk? En wat vind je van ‘ouder’ worden? Ben ik de enige die een leuke outfit uitzoekt en peinst over de hapjes? Let me know!

Liefs,

Raïsa

 

 

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.