25th celebrations: mijn 25e verjaardag

11 september werd ik 25 jaar maar door de geboorte van Fabian heb ik het toen niet gevierd. Afgelopen zondag heb ik dan eindelijk mijn verjaardag gevierd met vriendinnen. Hoe ik mijn verjaardag vierde en decoreerde, deel ik vandaag met jullie!

thumb_IMG_9849_1024

Al een paar weken van te voren was ik bezig met de voorbereidingen. Ik wilde namelijk de themakleuren lichtroze en goud en ik wilde niet teveel afwas hebben aan het einde van het feestje. Daarom besloot ik om wegwerp servies te bestellen.

Gelukkig hoefde ik niet ver te zoeken, bij Partydeco.nl vond ik alles wat ik hebben wilde. Bordjes met gouden stippen, servetjes met roze en goud en lichtroze bekertjes.
Verder was ik op zoek naar nog meer decoratie zoals ballonnen. Ook bij Partydeco zocht ik doorzichtige confetti ballonnen uit, super leuk!
Bij Hema kocht ik de folieballonnen 25.
De kandelaars kocht ik bij H&M, deze wil ik ook gebruiken voor de kerst. De kaarsen zijn van Bolsius en kocht ik bij Intratuin. De tafelloper is van Ikea en omdat wij een heel lange tafel hebben, heb ik er 2 neer gelegd.

thumb_IMG_9855_1024Hier zie je, naast de ballonnen, ook de cadeau’s die ik heb gekregen! Mooie mokken van Hema in roze en blauw, het boek Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen, een cadeaubon van H&M en Hema en chocolaatjes. Eerder kreeg ik ook al een Rituals pakket, wat een verwennerij!

thumb_IMG_9842_1024

Bij de bloemist liet ik een mooi veldboeket samenstellen met voornamelijk roze speciaal voor het feest. Dit boeketje kost 10 euro, en blijft zeker 2 weken goed. Echt waar voor je geld!

thumb_IMG_9854_1024

Om 10 uur ‘s ochtends waren 2 vriendinnen bij mij om te helpen met de voorbereidingen. We hadden 3 uur de tijd om boodschappen te doen en de hapjes te maken. We maakten de volgende hapjes:
– broodjes met homemade eiersalade en rucola
– broodjes met homemade tonijnsalade en rucola
– broodjes met heksenkaas en komkommer
– pannenkoekjes
– carpaccio bonbons
– caprese
– cinnamon buns
Als drankjes hadden we een yoghurt drank, 2 soorten sap, thee en cava.

Ik vond het een zeer geslaagde middag en heb het heel gezellig gehad. Door mijn verjaardag op deze manier te vieren, kon ik met iedereen kletsen, lekker eten en hoefde ik niet de hele tijd heen en weer te lopen. Bovendien had ik nadat iedereen weg was, weinig te doen en dat was ook erg fijn. Daarbij was er wel eten over maar niet super veel waardoor we niet met heel veel eten en drinken bleven zitten zoals we vaker hebben na een feestje.

Wat is jouw favoriete manier om je verjaardag te vieren? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.