10x zin in de herfst

Hoewel het buiten aanvoelt alsof het nog zomer is, is het vandaag de eerste dag van de herfst. Sterker nog, 1 september is zelfs de start van de herfst. Ondanks dat het nog zo warm is buiten, merk je toch wel dat het najaar in aantocht is. Vandaag deel ik 10 dingen die leuk zijn aan het najaar.

herfstbron

  1. Het wordt eerder donker. En hoewel je dan niet meer lekker lang buiten kan zitten, vind ik het wel gezellig. Als je dan nog op buiten bent, onderweg naar huis, zie je de lichtjes branden bij mensen thuis!
  2. En omdat het eerder donker wordt: kaarsjes aan! Zo veel gezelliger dan een grote lamp.
  3. Stampotten. Dat eten wij echt niet in de zomer, dat vind ik echt eten voor koud en guur weer.
  4. Wandelen in het bos, met (kans op) regen, om vervolgens weer op te warmen bij de kachel.
  5. Dat opwarmen bij de kachel gaat natuurlijk wel gepaard met een kop warme chocolade melk.
  6. Als het echt heel hard regent, heb je eindelijk een goed excuus om je favoriete serie te binge watchen.
  7. De natuur is heel mooi in de winter. De bladeren kleuren geel en rood, het zonnetje schijnt voorzichtig door de wolken en het ruikt buiten lekker. (De spinnen, slakken en andere beestjes vergeten we even!)
  8. Warme truien! Want hoewel ik zomerjurkjes geweldig vind, is een lekkere, mooie warme trui ook heel fijn, stiekem. Je kan zoveel combineren en er is zoveel keuze!
  9. Het is nog lang geen zomer, dus je kan wat makkelijker snoepen, je hoeft namelijk nog lang niet in die bikini. En er is genoeg lekkers te krijgen deze periode van het jaar. Maar om het nog gezond te houden: sporten is wel een stuk makkelijker vol te houden met wat lagere temperaturen.
  10. De feestdagen komen eraan! Het is eind september en de tijd is voorbij gevlogen. Voor je het weet is het december en is het weer Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw.

Hoewel ik gek ben op de zomer, vind ik dat elk seizoen zijn charmes heeft. Wat vind jij van de herfst en wat is jouw favoriete seizoen? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,

Raïsa

Share

About Raïsa

Hoi! Ik ben Raïsa, van justraisa.nl. Dit is mijn persoonlijke blog over alles wat ik leuk vind. Enjoy! Liefs, Raïsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.